Datsis Physiotherapy Υπηρεσίες Φυσικοθεραπεία κατ’οίκον

Φυσικοθεραπεία κατ’οίκον

Φυσικοθεραπεία κατ'οίκον

Φυσικοθεραπεία κατ’οίκον

Φυσιοθεραπεία στο Σπίτι: Ολοκληρωμένος Οδηγός

Η φυσιοθεραπεία, συχνά αναφερόμενη ως φυσικοθεραπεία, είναι μια κρίσιμη υπηρεσία υγείας με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής ευεξίας της ψυχολογικής ανάτασης και των λειτουργικών ικανοτήτων των ατόμων. Συμβατικά, οι συνεδρίες φυσιοθεραπείας λαμβάνουν χώρα σε κλινικό περιβάλλον(Φυσικοθεραπευτήριο ),αλλά τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια αυξανόμενη τάση προς την παροχή αυτών των υπηρεσιών στην άνεση του σπιτιού του ασθενούς. Η εμπειρία χρόνων με ασθενείς που έχω αποκτήσει με έχει διδάξει ότι φυσιοθεραπεία στο σπίτι προσφέρει πολλαπλά οφέλη και μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική επιλογή για όσους μπορεί να βρουν δύσκολο να επισκεφθούν τακτικά ένα κλινικό φυσικοθεραπευτικό κέντρο .

Φυσικοθεραπεία κατ'οίκον
Φυσικοθεραπεία κατ’οίκον

Τα Οφέλη της Φυσιοθεραπείας στο Σπίτι

1. Ευκολία

Η φυσιοθεραπεία στο σπίτι εξαλείφει την ανάγκη για ταξίδια των ασθενών σε κλινικές-Φυσικοθεραπευτήρια κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας ή έχουν πολυάσχολα ωράρια.

2. Προσαρμοσμένη Φροντίδα

Σε ένα περιβάλλον σπιτιού, ο φυσιοθεραπευτής μπορεί να αξιολογήσει το περιβάλλον διαβίωσης του ασθενούς και να προσαρμόσει ασκήσεις και συμβουλές για να ταιριάζουν στις συγκεκριμένες ανάγκες τους και τις καθημερινές δραστηριότητές τους.

3. Άνεση και Ιδιωτικότητα

Οι ασθενείς, βρισκόμενοι στο δικό τους σπίτι, μπορεί να αισθάνονται πιο χαλαροί, μειώνοντας τυχόν άγχος ή δυσφορία που μπορεί να σχετίζεται με κλινικές ρυθμίσεις.

4. Συμμετοχή της Οικογένειας

Τα μέλη της οικογένειας μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά στη φροντίδα και την αποκατάσταση του ασθενούς, μαθαίνοντας τους εγώ προσωπικά ασκήσεις και τεχνικές που μπορούν να υποστηρίξουν την πρόοδό του ασθενούς τους.

5. Βελτιωμένη Συμμόρφωση

Οι ασθενείς συχνά δείχνουν καλύτερη συμμόρφωση προς το σχέδιο θεραπείας τους όταν λαμβάνουν φροντίδα στο σπίτι τους, καθώς ενσωματώνεται στην καθημερινή τους ρουτίνα.

Η πρόληψη είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας.

Instagram

Τι είπαν οι ασθενείς μου

Gregory Staggel
Gregory Staggel
7 Oκτώβριος 2023
Από την πρώτη στιγμή που περάσα την πόρτα του ιατρείου, η εγκάρδια υποδοχή και η επαγγελματική στάση με έκαναν να νιώθω άνετα και ασφαλής. Ένα από τα στοιχεία που καταπλήσσουν είναι η διαρκής εκπαίδευση και η υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων. Πάντα είναι ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της φυσιοθεραπείας και διασφαλίζει ότι η πρακτική του ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα. Είναι εμφανές ότι η φυσιοθεραπεία για αυτόν δεν αποτελεί απλώς επάγγελμα, αλλά αντιπροσωπεύει μια αληθινή αποστολή. Η επιμονή του, σε συνδυασμό με τον θερμό χαρακτήρα του, δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας που ενισχύει την θεραπευτική διαδικασία. Συνοψίζοντας, η συνεργασία μου μαζί του αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και αφοσίωσης προς την υγεία μου. Είναι προφανές ότι η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η αγάπη για το επάγγελμα του αναδεικνύονται σε κάθε συνεδρία, καθιστώντας τη φυσιοθεραπεία μια αναζωογονητική εμπειρία για το σώμα και το πνεύμα.
Ναταλία Κεφαλληνού
Ναταλία Κεφαλληνού
2 Oκτώβριος 2023
Η εμπειρία από το φυσικοθεραπείο ήταν πολύ ικανοποιητική! Ο κατάλληλα εξοπλισμένος χώρος, ο επαγγελματισμός του Χάρη και οι εξειδικευμένες ασκήσεις με βοήθησαν σε σημαντικό βαθμό με το πρόβλημά μου. Σε κάθε συνεδρία έβλεπα σταθερή βελτίωση στο πόδι μου. Ταυτόχρονα, το φιλικό και ευχάριστο κλίμα που δημιουργούσε ο φυσικοθεραπευτής μου κέρδισε την εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφίλακτα!
Giannis Dendrinos
Giannis Dendrinos
28 Σεπτέμβριος 2023
Απευθύνθηκα στον Κ. Ντάτση για συνεδρίες φυσικοθεραπείας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο Κ. Ντάτσης είναι πολύ επεξηγηματικός ως προς τις λύσεις που προσφέρει, καθησυχαστικός. Μου πρότεινε επίσης μια σειρά από λύσεις που με ωφέλησαν. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα κυρίως για την εμπιστοσύνη που μου γέννησε ως επαγγελματίας.
sarah cui
sarah cui
8 Σεπτέμβριος 2023
Highly recommend!The most professional physiotherapists I had visited in Athens~ especially the acupuncture,helped me a lot.
Dora Alexandri
Dora Alexandri
26 Iούνιος 2023
Εδώ κ 2 μήνες περίπου ξεκίνησα φυσικοθεραπείες λόγω χρόνιου προβλήματος ευθειασμού στον αυχένα αλλά κ μέσης. Η βελτίωση είναι σημαντική κ αυτό οφείλεται στην άρτια γνώση κ πείρα από τον φυσικοθεραπευτή Χάρη Ντάτση. Προσιτός, ευγενικός , καταρτισμένος στη δουλειά του με τα κατάλληλα μέσα, εδώ πρέπει να πω κ με τον ιδιαίτερα προσεγμένο κ καθαρό χώρο νιώθεις ασφάλεια κ ηρεμία. Συνεχίζω κ θα συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι!!!
Nikos Anastasopoulos
Nikos Anastasopoulos
26 Μάιος 2023
Ο Χάρης Ντατσης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Με υπομονή και επιμονή και επιστημονική κατάρτιση καθώς και μεγάλη εμπειρία με βοήθησε να αποκτήσω μια ποιοτική καθημερινοτητα.
Stratos Kamargiakis
Stratos Kamargiakis
8 Φεβρουάριος 2023
Συστήνω ανεπιφύλακτα! Προσεγμένες και εξελιγμένες εγκαταστάσεις, χαλαρο και φιλικό κλίμα και πάνω από ολα επαγγελματισμος. Προσωποποιημενη ανάλυση ιστορικού ασθενούς, προσαρμογή θεραπείας στις δυνατότητες του και συνέπεια!
Mike Tsantilas
Mike Tsantilas
6 Φεβρουάριος 2023
Είναι επαγγελματίας, ξέρει πολύ καλά το πως λειτουργεί το σώμα! Είχα χρόνιο θέμα και με βοήθησε πολύ!
Ioυλία Βλάχου
Ioυλία Βλάχου
5 Φεβρουάριος 2023
Είναι εξαιρετικος επαγγελματιας και άνθρωπος, είδα διαφορά σε λίγες μόνο συνεδρίες (ο βελονισμός με βοήθησε πάρα πολύ εμένα προσωπικά, όπως και οι υπόλοιπες τεχνικές που χρησιμοποιεί). Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και δε τον αλλάζω με τίποτα, ότι και να πω είναι λίγο.
Ilias Smyrnaios
Ilias Smyrnaios
23 Σεπτέμβριος 2022
Απλά εξαιρετικός επαγγελματίας. Το υψηλό επίπεδο των γνώσεων & της εμπειρίας του σε συνδυασμό με τον δυναμικό αλλά ευαίσθητο χαρακτήρα του συντελούν σε θεραπείες με αποτέλεσμα!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!

Φόρμα επικοινωνίας

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για ραντεβού φυσικοθεραπείας κατ’οίκον

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο