Sports Massage

Sports Massage

Είναι η ιδανική επιλογή Για ανθρώπους με έντονη καθημερινότητα και αθλητική δραστηριότητα.

Τι είναι η θεραπεία Sports Massage;

Είναι μια εξειδικευμένη μέθοδος massage που εφαρμόζεται σε συγκεκριμένους ιστούς (μυϊκό και συνδετικό) του σώματος και έχει σκοπό την χαλάρωση και τη λύση των μυϊκών βραχύνσεων και την αύξηση, με αυτόν τον τρόπο, της ευλυγισίας, της ελαστικότητας και των ορίων αντοχής τους.
Προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φυσιολογία των μυών και να τους κάνει ελαστικότερους, ώστε με τη σωστή άσκηση και δράση να γίνονται δυνατότεροι και πιο ανθεκτικοί.
Έχει σχεδιαστεί για αθλητές και ερασιτέχνες αθλητές , αλλά είναι χρήσιμο για όλους τους ανθρώπους με χρόνιους πόνους, τραυματισμό ή έλλειψη εύρους κίνησης.

Τι πετυχαίνει;

• την χαλάρωση,
• την ευλυγισία,
• την αύξηση των ορίων αντοχής
• την αύξηση της μυϊκής δύναμης
και γενικά την πλήρη αναζωογόνηση του σώματος

Πώς διακρίνεται το Sports Massage;

Υπάρχουν 4 διαφορετικά είδη sports massage:

  • Προαγωνιστικό sports massage
    Κατάλληλο για προθέρμανση πριν την αγωνιστική δραστηριότητα.
  • Μεταγωνιστικό sports massage κατάλληλο για την Αποθεραπεία μετά την Αθλητική δραστηριότητα.
  • Προληπτικό sports massage
    κατά τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου κατάλληλο για να βοηθήσει τον ασκούμενο να αποκτήσει καλύτερη φυσική κατάσταση και για πρόληψη από τραυματισμούς

Θεραπευτικό Sports Massage

Eίναι κατάλληλο για τη μείωση του πόνου και την αποκατάσταση των τραυματισμών.

Γιατί είναι η ιδανική επιλογή;

Το Sports Massage είναι η ιδανική επιλογή για όλους μας/

1. Ηλικιακά

• 18 – 60: Είναι οι ιδιαίτερα δραστήριες γυναίκες ή άνδρες, καθότι εργάζονται και αθλούνται, οι οποίοι επιτυγχάνουν έτσι να διατηρήσουν και να αυξήσουν τις μυϊκές τους δυνατότητες• 60+ : Είναι οι λιγότερο δραστήριοι καθώς συνήθως δεν εργάζονται και κερδίζουν έτσι τη διατήρηση και την αύξηση της λειτουργικότητας τους

2. Εργασιακές ομάδες

• Είναι άνθρωποι που εκτελούν δουλειά γραφείου και κάνουν γενικότερα καθιστική ζωή και κερδίζουν περισσότερη ευλυγισία, αντοχή,ευεξία και αναζωογόνηση.
• Είναι κατηγορίες ανθρώπων που γυμνάζονται συστηματικά και επιτυγχάνουν πρόληψη από τραυματισμούς και την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης
• Ομάδες ανθρώπων που εκτελούν χειρωνακτική εργασία και κερδίζουν το αίσθημα της ξεκούρασης και την μείωση της καταπόνησης του σώματος τους στο τέλος της μέρας.

Τεχνικές Χειροπρακτικής Manual Therapy
Instagram

Τι είπαν οι ασθενείς μου

Gregory Staggel
Gregory Staggel
7 Oκτώβριος 2023
Από την πρώτη στιγμή που περάσα την πόρτα του ιατρείου, η εγκάρδια υποδοχή και η επαγγελματική στάση με έκαναν να νιώθω άνετα και ασφαλής. Ένα από τα στοιχεία που καταπλήσσουν είναι η διαρκής εκπαίδευση και η υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τεχνικών και μεθόδων. Πάντα είναι ενημερωμένος για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της φυσιοθεραπείας και διασφαλίζει ότι η πρακτική του ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα. Είναι εμφανές ότι η φυσιοθεραπεία για αυτόν δεν αποτελεί απλώς επάγγελμα, αλλά αντιπροσωπεύει μια αληθινή αποστολή. Η επιμονή του, σε συνδυασμό με τον θερμό χαρακτήρα του, δημιουργεί ένα κλίμα εμπιστοσύνης και συνεργασίας που ενισχύει την θεραπευτική διαδικασία. Συνοψίζοντας, η συνεργασία μου μαζί του αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας και αφοσίωσης προς την υγεία μου. Είναι προφανές ότι η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η αγάπη για το επάγγελμα του αναδεικνύονται σε κάθε συνεδρία, καθιστώντας τη φυσιοθεραπεία μια αναζωογονητική εμπειρία για το σώμα και το πνεύμα.
Ναταλία Κεφαλληνού
Ναταλία Κεφαλληνού
2 Oκτώβριος 2023
Η εμπειρία από το φυσικοθεραπείο ήταν πολύ ικανοποιητική! Ο κατάλληλα εξοπλισμένος χώρος, ο επαγγελματισμός του Χάρη και οι εξειδικευμένες ασκήσεις με βοήθησαν σε σημαντικό βαθμό με το πρόβλημά μου. Σε κάθε συνεδρία έβλεπα σταθερή βελτίωση στο πόδι μου. Ταυτόχρονα, το φιλικό και ευχάριστο κλίμα που δημιουργούσε ο φυσικοθεραπευτής μου κέρδισε την εμπιστοσύνη. Τον συνιστώ ανεπιφίλακτα!
Giannis Dendrinos
Giannis Dendrinos
28 Σεπτέμβριος 2023
Απευθύνθηκα στον Κ. Ντάτση για συνεδρίες φυσικοθεραπείας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Ο Κ. Ντάτσης είναι πολύ επεξηγηματικός ως προς τις λύσεις που προσφέρει, καθησυχαστικός. Μου πρότεινε επίσης μια σειρά από λύσεις που με ωφέλησαν. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα κυρίως για την εμπιστοσύνη που μου γέννησε ως επαγγελματίας.
sarah cui
sarah cui
8 Σεπτέμβριος 2023
Highly recommend!The most professional physiotherapists I had visited in Athens~ especially the acupuncture,helped me a lot.
Dora Alexandri
Dora Alexandri
26 Iούνιος 2023
Εδώ κ 2 μήνες περίπου ξεκίνησα φυσικοθεραπείες λόγω χρόνιου προβλήματος ευθειασμού στον αυχένα αλλά κ μέσης. Η βελτίωση είναι σημαντική κ αυτό οφείλεται στην άρτια γνώση κ πείρα από τον φυσικοθεραπευτή Χάρη Ντάτση. Προσιτός, ευγενικός , καταρτισμένος στη δουλειά του με τα κατάλληλα μέσα, εδώ πρέπει να πω κ με τον ιδιαίτερα προσεγμένο κ καθαρό χώρο νιώθεις ασφάλεια κ ηρεμία. Συνεχίζω κ θα συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι!!!
Nikos Anastasopoulos
Nikos Anastasopoulos
26 Μάιος 2023
Ο Χάρης Ντατσης είναι εξαιρετικός στη δουλειά του. Με υπομονή και επιμονή και επιστημονική κατάρτιση καθώς και μεγάλη εμπειρία με βοήθησε να αποκτήσω μια ποιοτική καθημερινοτητα.
Stratos Kamargiakis
Stratos Kamargiakis
8 Φεβρουάριος 2023
Συστήνω ανεπιφύλακτα! Προσεγμένες και εξελιγμένες εγκαταστάσεις, χαλαρο και φιλικό κλίμα και πάνω από ολα επαγγελματισμος. Προσωποποιημενη ανάλυση ιστορικού ασθενούς, προσαρμογή θεραπείας στις δυνατότητες του και συνέπεια!
Mike Tsantilas
Mike Tsantilas
6 Φεβρουάριος 2023
Είναι επαγγελματίας, ξέρει πολύ καλά το πως λειτουργεί το σώμα! Είχα χρόνιο θέμα και με βοήθησε πολύ!
Ioυλία Βλάχου
Ioυλία Βλάχου
5 Φεβρουάριος 2023
Είναι εξαιρετικος επαγγελματιας και άνθρωπος, είδα διαφορά σε λίγες μόνο συνεδρίες (ο βελονισμός με βοήθησε πάρα πολύ εμένα προσωπικά, όπως και οι υπόλοιπες τεχνικές που χρησιμοποιεί). Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και δε τον αλλάζω με τίποτα, ότι και να πω είναι λίγο.
Ilias Smyrnaios
Ilias Smyrnaios
23 Σεπτέμβριος 2022
Απλά εξαιρετικός επαγγελματίας. Το υψηλό επίπεδο των γνώσεων & της εμπειρίας του σε συνδυασμό με τον δυναμικό αλλά ευαίσθητο χαρακτήρα του συντελούν σε θεραπείες με αποτέλεσμα!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!

Φόρμα επικοινωνίας

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ονοματεπώνυμο